The Single Best Strategy To Use For su tesisatçısı

Wiki Article

İstanbul’da kameralı su kaçağı bulma ve kırmadan su kaçağı tespiti hizmetimizi Tıkanıklık Merkezi olarak son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla sizlere hızlıca ulaştırıyoruz.

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Professional tesisat ile çalışıyoruz. En son 8 daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını Professional tesisattan ZEKARİYA usta ve Füruz usta ile yeniledik.

Su kaçağı tamiri: Su kaçağının kaynağı tespit edildikten sonra gerekli onarımların yapılması.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artık iğrenmeye başladık.

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Duvarları kırmadan su kaçağı bulmak için teknolojik cihazlardan yardım almak gerekir. Akustik dinleme cihazı, regular ve termal kameralı cihazlar su kaçaklarını kırma işlemine gerek duymadan tespit eder.

Son yıllarda kullanımı daha çAlright yaygınlaşan klozetler ve evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan sifonlar ile ilgili tamir ve montaj işlemleri de tesisatçının görevleri arasındadır.

Termal su kaçağı tespit cihazları suyun sıcaklığını kullanarak sızıntıları bulur. Bu cihazlar borunun olduğu yere tutulduğunda su akışını ekranından gösterebilir. Ekrana bakarak sızıntının olduğu nokta kolayca bulunabilir.

Pahalı su kaçak tespit cihazını kullanan ama tespit konusunda sıkıntı yaşayan kişi olacağı gibi, ucuz cihaz kullanan ama su kaçağını tespit ederken sorun yaşamayan kişilerde olabilir.

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su kaçağı tespiti su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik su kaçağı tespiti dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak eğer temiz su tesisatında değil, pis su gider tesisatınızdan damlama yapıyor ise o zaman kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Piyasada ucuz cihazlarla iş yapmaya çalışanların aksine ABD ve Alman su tesisatçısı malı cihazlar kullanmaktayız bu sayede kaçak bulma oranımız %99 dur.

Kapsamlı bir şekilde araştırma sonucu kaçağı bulup gereken hassasiyet ve özveri ile sorunu tamamen hallettiler.

Müşterilerimizin hem zamandan tasarruf etmesi; hem de madden kayıp yaşamaması advertına bu hizmeti verirken teknolojiden yararlanıyor ve kamera, akustik dinleme cihazı ile termal kamera kullanıyoruz.

Manometre değerinde su kaçağı tespiti düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı ufak bir su kaçağı tespit çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Report this wiki page